2011. április 8., péntek

Tejszínes-gombás-tárkonyos spagetti

Hasonlót készítettem már, de az csirkés volt + sütőben sütöttem.
Ez most a vega változat: Fél kiló gombát összevágtam, kevés vízzel fedő alatt főzni kezdtem... megsóztam, tárkonyt szórtam rá, és amikor úgy gondoltam, hogy a gomba már ehető állapotba került, akkor 2 és fél deci főzőtejszín + 2 evőkanál liszt összeállítással behabartam. Főztem még egy kicsit felügyelet alatt, persze... mert a tejszín még mindig heves állat, aki csak az alkalmat várja a szökésre... szóval, pár perc után petrezselymet szórtam rá, és ahogy leszűrtem a tésztát, már ettük is.

Rég voltam ilyen elégedett a főztömmel... nagyon ízlett.



Nagyon-nagyon várunk vissza
Robert Kubica!





Share

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Share