
Vettünk 4 egész csirkemellet... erről később kiderült, hogy sok, ezért egyet lefagyasztottam, a többit pedig kiklopfoltam. A fél kiló gombát pucolás után margarinon megpároltam kicsit, de nem készre... megsóztam, és ráborítottam fél liter főzőtejszínt. Nem főztem, nem forraltam, csak tárkonyt kevertem bele, és a tepsibe fektetett csirkemellekre öntöttem. (A husi alá is margarint vágtam vékonyan.) Nem fűszereztem agyon, mást nem is tettem bele a tárkonyon kívül, csak egy kis petrezselymet. Alufóliával lefedtem, és beraktam 45 percre a sütőbe... aztán, levettem a borítást, rátettem a reszelt sajtot, és sütöttem még pirulásig.

Frissítés:

Nem tudom eldönteni, hogy most tényleg szebb lett,
vagy csak a kép lett jobb.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése