Semmi mást, mint a kolbászos párnácskás receptet túrós batyusra konvertáljuk át.
Nem kenjük meg a leveles tésztát krémsajttal, és a tetejére sem szórunk semmilyen sajtot... viszont, a belsejébe a túrót úgy tesszük bele, hogy előtte jól összekeverjük egy csomag vaníliás cukorral, és egy kis tejföllel... ami ne legyen túl sok tényleg, mert akkor kifolyik a tésztából.

(Azért van többféle formájú, mert próbálkoztam valódi batyut csinálni...
az nem jött össze, akkor megpróbáltam máshogy is...
aztán lett egy harmadik féle.)
Na, és mit tegyünk, ha a tészta több, mint a túró?
Vegyük elő a krémsajtot, mint a kolbászosnál, és kenjük meg vele a tésztát... aztán ne kolbászt rakjunk bele (csak mert fő a változatosság), hanem kenőmájast... jól tapasszuk rá a tetejét, és helyezzük rá a füstölt sajtot... (mondom, változatosság:)
Vegyük elő a krémsajtot, mint a kolbászosnál, és kenjük meg vele a tésztát... aztán ne kolbászt rakjunk bele (csak mert fő a változatosság), hanem kenőmájast... jól tapasszuk rá a tetejét, és helyezzük rá a füstölt sajtot... (mondom, változatosság:)

és kb. ugyanolyan finom is... ha nem jobban.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése