Ezt a receptet is addig tart megcsinálni, amíg a tésztát kifőzzük... persze csak akkor, ha már azzal egyidőben elkezdjük a többi részét, amikor a vizet felrakjuk forrni. Amíg a víz melegszik, a 2 doboz spenótot is beletesszük egy fazékba, rányomunk5-6 gerezd fokhagymát, 2 tömlős sajtot, megsózzuk és főzzük néhány percig. Ha a tészta is kész, összekeverjük a spenóttal, tepsibe rakjuk, reszelünk rá sajtot, és megsütjük picit.
Képtelen voltam éles képet lőni,az összes közül még ez volt a legtűrhetőbb...felraktam, ha már ilyen precízen megkomponáltam.
Már megint a lustaság...ha egyszer nem lennék annyira rest, Isten bizony reszelnék sajtot!
Spenót nélkül oké is,de spenóttal költözhetek másik városba...(akár másik országba is...)
VálaszTörlésPedig nagyon egészséges, sok vas van benne... néha nem árt az.
VálaszTörlésÉn annyira szeretem a spenótot, hogy amikor Amerikából 2 év után hazajöttem, egy hétig nem kértem mást, csak spenótot :)