2010. január 19., kedd

Vendégváró

...avagy kolbászos(z) párnácska.

Ezt a receptet is magam fejlesztettem ki... a többihez képest annyi különbséggel, hogy ez ehető. A fejlesztési folyamat a legegyszerűbben kezdődött, simán csak sajttal... apránként változtattam a hozzávalókon, és végül így lett a párna kolbászos.
A takarónak használt leveles tészta minden boltban kapható, csak meg kell várni, amíg kiolvad, és ki kell nyújtani. Camping sajthoz hasonlító tömlős se annyira nehezen beszerezhető... azzal kenem meg a tésztát. Aztán már csak apróra vágott kolbika kell rá, és ha azzal is megvagyok, akkor rámasszírozom a tetejét. Kívülre még rakok sajtot... ha nem lennék lusta, akkor reszelt sajtot írhatnék, de mivel azt vagyok, ezért csak sajtkockákat.

A 180 fokos sütőben addig hagyom,
amíg ilyen színe nem lesz.

Share

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Share