Először valami olyat sütöttem benne (vagy főztem, nem is tudom pontosan), amit korábban már valamilyen formában elkészítettem... közeli asszociációban... és legyen kétszavas, mondjuk.
A cukkinis receptemet gondoltam át annyiban, hogy kuszkusz helyett rizs volt, cukkini helyett pedig padlizsán... a többi ugyanaz:
Egy tálka rizst megmostam, kevés olajon megpirítottam, megsóztam, felöntöttem két tálka vízzel, beletettem a felkockázott padlizsánt, és hagytam rotyogni... amikor már nem volt alatta víz, beleraktam az apróra vágott sajtot is, egy kis citromlével és szárított petrezselyemmel.

lehet, hogy egyébként is, de ha eléggé megsül, könnyebben elrágható.

ott lebegnek a friss ebéd körül, és nem lehet bírni velük.
Nehezen, többszöri fújásra állnak csak odébb.

Ezek az asszoc dolgok azért nálad közel se veszélytelenek.. de ez a wok dolog tényleg jó. Majd anyámékat apámékat is meg kell kérdezni mire jutottak vele :))
VálaszTörlésMost jut eszembe... anyádék tőlünk (tőlem) kértek receptet hozzá... jól elküldtük.
VálaszTörlésNem veszélyből csinálom, inkább kalandvágyból. :)