2010. június 22., kedd

Magyaros rizs

Amikor rizst főzök valami mellé, mindig próbálok újítani egy kicsit... hol rozmaringot szórok rá, vagy kurkumát, máskor pedig fűszerkeveréket... de ez csak néhány változat azok közül, amiket már leteszteltem. Most végre megcsináltam azt a verziót, amin már régóta gondolkodom, csak nem mertem eddig elkészíteni... annyi kudarc után, már óvatosabb az ember. :)
A hagymát úgy kockáztam fel, mintha pörkölt alá tenném... de nem egyedül, hanem a rizzsel (amit jól megsóztam) együtt pirítottam meg... amikor felöntöttem vízzel, akkor raktam bele 2 kiskanál pirospaprikát.

Finom volt az illata, és az íze is jó volt.
A fasírtra nem térnék ki, már írtam róla korábban...
ez az Ákos nevezetű volt.


Share

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Share