Idei első újkrumplink mellé méltó társat szerettem volna varázsolni... és úgy néz ki végre nem csak finom lett az ebédünk, hanem mutatós is. Nem mondom, kicsit megizzasztott a logisztikai feladat, agyaltam egy ideig, hogy lesz kész egyszerre a halacska és a krumpli... aztán, fény gyúlt, és rájöttem az egyértelműre: a sütő fenti részére a nagy tepsibe raktam a piros paprikás lisztbe forgatott hekket (amit, mint később utána olvastam, kicsit be kellett volna áztatnom tejbe is, de én csak besóztam, és becitromoztam sütés előtt egy órával), alulra a rácsra pedig a rozmaringgal és sóval beszórt újkrumplit tettem... a végén persze raktam rá petruskát is.
Hogy ne legyen száraz, és azért is mert szeretem a mártásokat, önteteket, ezért csináltam hozzá egy kis doboz tejfölből meg egy kis majonézes tormából trutymákot... és persze ezt is megszórtam petrezselyemmel... mindenhová szórok, ebből baj nem lehet. :)
Guszta ez a fözt.
VálaszTörlésOlyan egyszerű, mégis olyan sokáig tartott... túl sokat pepecseltem vele, de megérte.
VálaszTörlésSzia Szoszi!
VálaszTörlésSajnos az oldaladon nem találok vendégkönyvet, vagy ilyesmit, ezért ide írom:)
Szeretnélek megajándékozni a Kreatív blogger díjjal, remélem elfogadod.
A díj átvehető oldalunkon.
http://czizella.lapunk.hu/
Ó, köszi szépen! :))
VálaszTörlésMegyek is érte!
Szívesen, de ki is kéne rakni:))
VálaszTörlésIgen, tudom... csak tegnap azt nézegettem, hogy nem tudom elfogadni, mert nincs 7 blog, akinek továbbadhatnám... akik be vannak kedvencelve, már megkapták... a szóvicc blognak meg csak nem adhatom? :)
VálaszTörlésHa később is el lehet fogadni, akkor átveszem akkor, ha már lesz 7 blog, akiknek továbbadhatom.
Persze, lehet később is, de nem csak blognak lehet, bármilyen oldalnak is, amit jónak látsz:)))
VálaszTörlésA Picasa-albumoknál vagyok mostanában otthon... ha van időm, azokat nézegetem... megnézem, nekik adható-e.
VálaszTörlés