2010. május 24., hétfő

Ilyen fasírt, olyan fasírt

Mikor ideköltöztem a Bioház mellé (ami valójában Herbaház), nagyon megörültem, hogy árulnak ilyen fasírtporokat... régebben csak a szója fasírtport ismertem (és szerettem), mert azt lehet mindenhol kapni. Itt a Bioházban van választék bőven... majdnem mindet ajánlani is tudom... kivéve a durrogtatós hajdinásat nem, és az akármilyen zabból készülteket nem. Előbbieket a huzat miatt, utóbbiakat pedig azért, mert egyszerűen nem lehet őket szakszerűen kisütni... a többi nem, de a zabból készültek mind szétesnek... akár én sütöm ki őket, akár Nyúl.

Felül, sötétebbre sülve: Ínyenc zabfasírt,
lentebb: tavaszi búzafasírt.

Az én személyes kedvencem a Kapros burgonyafasírt... de az csak a fenti képen látható zacsiban, mivel ezt a kétfélét is másfél óra volt kisütni... de legalább élveztem. Vagy nem. :)


Share

3 megjegyzés:

Share