Mikor ideköltöztem a Bioház mellé (ami valójában Herbaház), nagyon megörültem, hogy árulnak ilyen fasírtporokat... régebben csak a szója fasírtport ismertem (és szerettem), mert azt lehet mindenhol kapni. Itt a Bioházban van választék bőven... majdnem mindet ajánlani is tudom... kivéve a durrogtatós hajdinásat nem, és az akármilyen zabból készülteket nem. Előbbieket a huzat miatt, utóbbiakat pedig azért, mert egyszerűen nem lehet őket szakszerűen kisütni... a többi nem, de a zabból készültek mind szétesnek... akár én sütöm ki őket, akár Nyúl.
Felül, sötétebbre sülve: Ínyenc zabfasírt,
lentebb: tavaszi búzafasírt.
lentebb: tavaszi búzafasírt.
Az én személyes kedvencem a Kapros burgonyafasírt... de az csak a fenti képen látható zacsiban, mivel ezt a kétfélét is másfél óra volt kisütni... de legalább élveztem. Vagy nem. :)
A szójást én is ismerem, de ezeket még sose próbáltam ki.
VálaszTörlésPedig tényleg nagyon finom :)
VálaszTörlésMajd egyszer
VálaszTörlés