A lilahagymás ízt is kívántam már egy ideje, ezért abból is vettem egy hálóval, és kettőt meg is pucoltam az ebédhez. a szokásos olajon dinsztelést egy kanál cukorral fokoztam... aztán ráraktam a husit, megsóztam és fedő alatt 20 percig sütöttem. Aztán ráöntöttem egy fél literes főző tejszínt 2 kanál liszttel, szerecsendióval és petrezselyemmel. Ennél a résznél még finom volt, itt kellett volna abbahagyni... nem is értem miért, de tettem bele 2 kanál mustárt... amitől, mint később kiderült csöppet májkrém szaga (illata) lett.
Szerintem a mustárral rontottam el...
és tarhonya helyett is rizst kellett volna főzni mellé, mert az se ment hozzá... úgyhogy főztem is, és tényleg sokkal finomabb volt úgy. Összességében, nem volt ez annyira rettenetes, csak elszoktunk a különleges ízektől.
és tarhonya helyett is rizst kellett volna főzni mellé, mert az se ment hozzá... úgyhogy főztem is, és tényleg sokkal finomabb volt úgy. Összességében, nem volt ez annyira rettenetes, csak elszoktunk a különleges ízektől.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése