2010. május 25., kedd

Maszatos békafej gülü szemekkel

Addig mosolyogj, amíg tudsz!

Ez a szegény jószág volt az ebédünk... elég jól sikerült, pedig nem vagyok húsos. A tekintete kicsit üres, de gondolom, melege volt... vagy a fokhagyma zavarta, amit a trutyijába nyomtam... nem tudom. Nem túl esztétikus ilyet enni, de ajánlatos... sok benne a vas, és nem tart sokáig elkészíteni. Többnyire két dobozból készítem... csak rottyantok rajta egyet, aztán a tejecskébe áztatott kenyeret is hozzáadom, csakhogy ne legyen túl tömény... rányomok 3-4 gerezd fokhagymát, rottyantok rajta még egyet, és kész is van. Persze só kell bele, meg egy kanál cukor is... csak a kaland kedvéért.
A szemek már máshol készülődnek... először a tyúkokban, aztán a hűtőben, majd a serpenyőben lefedve.



Share

2 megjegyzés:

Share