A hozzávalók:
1 kefir (innentől kezdve a kefires doboz a mérce), 2 liszt, 1 cukor, 1/2 olaj, 2 db tojás, 1 tk szódabikarbóna, és 1 üveg valamilyen gyümölcs... jelen esetben: szeder.
Az egészet masszát összekeverjük... valaki a tésztába keveri a gyümölcsöt is, de én a végén szórtam rá, amikor már a kivajazott tepsibe öntöttem. 175 fokon sütöttem, amíg szép barna nem lett... nem jó, ha melegebb sütőbe rakjuk, mert nem fog átsülni a tészta.

Ez nagyon finom,én poharas néven ismerem,de már cseresznyével is kipróbáltam.Én is a sütés előtt terítem rá a gyümölcsöt,mert úgy is lesüllyed feléig...
VálaszTörlésSzosz te remek szakács vagy.
Köszönöm! :)))
VálaszTörlésMálnával is finom lesz pár hét múlva... mondjuk, annak is asok a magja, de majd feláldozom magam, és megeszem Nyúl részét is.